Juhlatila idyllisessä maalais­maisemassa

Juhlatilasi Sauvossa

Kivi-Kostila kutsuu juhlimaan elämän erilaisia käänteitä

Vanha kivinavetta, jonka tunnelma ja miljöö ovat aivan omaa luokkaansa. Tämä juhlatila Kivi-Kostila on Sauvon hurmaavinta antia, kun juhlapaikka on kiikarissa, jossa teet takuulla upeita muistoja elämäsi suurissa sekä pienissä merkeissä. 

Voit valita kahdesta salista tilaisuuteesi sen sopivimman. Yläkerta henkii romanttista talonpoikaistyyliä, ja alakerrasta löytyy rouheiden kivipintojen sävyttämä korkea, iso tila, joka tarjoaa käyttöösi myös baarin ja esiintymislavan. Tutustu tarkemmin tiloihimme >>

Häät, merkkipäivät, valmistujaiset, joulu- tai kesäjuhlat – mitä teillä sitten vietetäänkään, taipuu kaunis Kivi-Kostila ympärivuotisiin tilaisuuksiin. Otathan yhteyttä ja kerrot juhlastasi, niin jutellaan lisää sen yksityiskohdista.

Ota yhteyttä »

Helppoutta järjestelyihin

Jotta voisit hieman hengähtää muiden juhlapuuhien keskellä. Meiltä voit halutessasi vuokrata pöytäliinat, maljakot ja muuta rekvisiittaa, hoidamme tarvittaessa myös koristelun, catering on niin ikään sovittavissa kauttamme. Meillä on hyvät alueen yhteistyökumppanit, joiden palvelut ovat käytettävissäsi. Kerrot vain toiveistasi, niin katsotaan, mitä saamme toteutumaan! 

Varaa juhlan paikka

Jossa väkesi viihtyy ja jonka jokainen muistaa. Juhlatila Kivi-Kostila toivottaa sinut vierainesi lämpimästi tervetulleiksi iloitsemaan elämäsi tärkeää hetkeä. Kysy ajankohtaa ja aikaa, jolloin haluaisit vuokrata tilan.

Ota yhteyttä »

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ! 

044 083 0525